Блогът се премести!

Здравейте, Cake and Pancake се премести! Ще бъдете пренасочени след 6 секунди. Ако не ви се чака, посетете
https://cakeandpancake.wordpress.com/

Дъждовно-лятна следобедна закуска

Какво лято само!
Явно природата има свой план за това лято, който не съвпада с ничий друг. След ден трябва да стягам багажа си за дългочаканата почивка, но да ви призная, не знам дали да слагам бански и сандали или ботуши и шалове, а може би ще трябва да взема всичко. Знаете, за всеки случай!
Какво се случва с времето, най - вероятно и Чолака (Емил Чолаков, както аз го наричам) не знае :) И както той преди няколко дни каза ''Ако не сте виждали кукуво лято, ами ето, виждате го сега'' :)

В бързината и преди да започна да умувам какво да сложа в куфара, си приготвих сладка следобедна закуска с подръчни продукти вкъщи.

Няколко лъжици цедено кисело мялко;
Няколко лъжици сладко от диви ягоди и
Няколко ореха

Бързо и вкусно, пък и засищащо!




2 comments:

  1. Ели,
    това сладко ми е едно от най-любимите :))
    Относно багажа-хубаво е да има човек едни ботуши, за да може да си шляпа в локвите, а шалът за мен е задължителен и много любим аксесоар, който аз самата използвам много активно. Повечето ми летни шалове са памучни, големи, бързо съхнещи и изглеждащи страхотно неогладени и освен, че мога да загърна рамене в хладна вечер, мога да го постеля на пясъка или да се прикрия от силното слънце, или да се сгуша в него от силния вятър на плажа. Препоръчвам :)
    И ти желая една страхотна почивка и хубаво време!
    Усмивки!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Бети, аз също обожавам такова сладко, а сега си беше и домашно, така че удоволствието беше пълно!
      И аз съм голям фен на летните шалчета и имам най - различни размери и цветове, но все пак се надявам да използвам само тях, а не есенно - зимните :)

      Много усмивки и на теб и приятна почивка, дори и да е само през уикенда!

      Delete