Блогът се премести!

Здравейте, Cake and Pancake се премести! Ще бъдете пренасочени след 6 секунди. Ако не ви се чака, посетете
https://cakeandpancake.wordpress.com/

Освежаващо предложение



Идеята за лимоните, подарени ни от съдбата, важи с пълна сила за приготвянето на лимонадата. Но пък предложението на лятото, са ягодите.


Разбира се, с тях можем да си спретнем какво ли не и стига да имате въображение, което да може да се развихри, да ги впишете дори в солени ястия.

По време на приключението ми в Чикаго преди няколко месеца, във фоайето на хотела, в който бях отседнала, имаше освежаващи напитки. Бях твърдо решена да не пия никакви "натурални" сокове по време на престоя си, защото от предишните ми ходения в Щатите, се бях убедила в начина, по който се отразяват на тялото и организма суперсладките и пълни със захари сокове. Разбира се, че те не бяха единственият виновник за моите 8+ килограма за едно лято, но със сигурност бяха допринесли. В хотела бяха помислили и за хората като мен. Имаше минерална вода с лимони, с ягоди и с резенчета краставица. Опитах от всички и студената вода с ягоди ми стана фаворит. 


Абсолютно освежаващо и особено, ако обичате ягоди, много ще ви допадне.
Трябват ви само 1 литър вода, няколко свежи ягодки и малко лед. Оставяме парченцата ягоди да престоят във водата 10тина минути и после е готово за консумация.



Дано ви е харесало!

4 comments:

  1. Определено би ни харесало! Свеж да е целият ти ден, Ели! :)
    Усмивки от мен. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Герито :) И аз ти изпращам много усмивки за цялата седмица :)

      Delete
  2. У дома, Ели отдавна не пием никакви купени сокове. Предпочитаме изворна вода с резен лимон. Сега ще пробвам и твоето предложение.
    Благодаря ти!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Христинка, вкъщи също не пием от готовите сокове. Най - много обичам домашните сиропи, които разреждам с или с обикновена, или с газирана вода. Лятото наблягам само на студена вода, но пък така с ягодки, много добре ми дойде :)
      Поздрави и усмивки! :)

      Delete